Geriatrie: “Bewegen als geneesmiddel”

Category
Studiedagen
Date
2018-05-29 09:15 - 17:00
Venue
Campus Gasthuisberg - Herestraat 49
België
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Attachment

Ook op oudere leeftijd helpen bewegen en sporten je om  t te blijven, zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak. Bovendien verlaagt het de kans op en vertraagt het de vooruitgang van chronische ziektes en leef je langer. Door actiever ouder te worden, voel je je beter en kom je onder de mensen.
Ondanks de bewezen positieve effecten van bewegen blijft het moeilijk om een oudere, kwetsbare populatie er toe aan te zetten.

Tijdens deze studiedag van de dienst geriatrie UZ Leuven lichten we de gevolgen van inactiviteit op kwetsbare ouderen toe en duiden we het effect van bewegen en oefenprogramma’s.
Door de wetenschappelijke en praktijkgerichte bijdrages verwerft u inzicht in de rol van bewegen voor de gezondheid en de mogelijke toepassingen in uw zorg voor de oudere persoon.


Inschrijving
 

Deelname 55 euro (tot 1 mei 2018) - 60 euro (vanaf 2 mei 2018)
Warme lunch 15 euro (reservatie mogelijk tot 1 mei 2018)

Inschrijven vanaf 2 mei 2018 enkel mits meerkost en betaling ter plaatse

  • Via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam, functie en organisatie. Alle namen worden vermeld indien meerdere deelnemers worden ingeschreven.
  • Bestelling van lunch is niet meer mogelijk.
  • U ontvangt een bevestiging via e-mail.
  • U wordt verzocht 60 euro cash te betalen op de studiedag, met gepast geld. Die betaling maakt uw inschrijving de nitief en geeft u toegang tot de studiedag.
 
 

All Dates

  • 2018-05-29 09:15 - 17:00

Powered by iCagenda